Social Media Monitor Q3 2022

De nieuwe resultaten over het Social Media gebruik van goede doelen is terug in de kijker gezet. Net zoals elk kwartaal, geeft Mindwize de Social Media Monitor gratis uit, speciaal voor goede doelen. De resultaten van juni – augustus & september kan je nu raadplegen via de Social Media Monitor van Mindwize.

Via deze monitor heb je als organisatie een beter beeld over het gebruik van jouw concullega’s. De gratis analyse voor elke organisatie die klaar is om online te groeien.

Download via de knop onderaan de Social Media Monitor van Belgische Non-profit organisaties en goede doelen:

Download de social media monitor

Social Media gebruik door non-profitorganisaties

Elke fondsenwerver weet dat fondsenwerving moeilijker is tijdens de zomermaanden dan de andere maanden. Maar dit wilt niet zeggen dat je als organisatie je niet meer online hoeft in te zetten. Via Social Media blijf je jouw achterban betrekken. Zo differentieer je ook nog eens van andere organisaties en zet je jouw organisatie optimaal in op Social Media. Via deze manier bouw jij jouw online community op.

Daarnaast zien we in de resultaten van Q3 2022 de grote spelers terug op de Social Media Monitor zoals Pairi Daiza, Natuurpunt VZW en Greenpeace. Deze blijven sterk groeien. Maar welke organisatie staat er deze keer op de eerste plaats? Ontdek het via de Social Media Monitor!

Natuurlijk volgen er nog meer cijfers en inzichten. Download de social media monitor en bekijk hoeveel de online communicatie waard is van andere goede doelen!

Bekijk de resultaten 

Resultaten in één oogopslag

Heb je vragen?

Wil je meer weten over onze monitor of ben je benieuwd hoe je meer uit je online fondsenwerving haalt?
Maak dan een afspraak via info@mindwize.be
Of bel haar via +32 (0) 471 90 34 05.

Staat jouw organisatie niet tussen de lijst?
Stuur ons een mail naar info@mindwize.be met de naam van jouw organisatie en jouw links van Social Media. Dan nemen we jouw account per direct gratis in onze tellingen!