Brochure over nalatenschappen

Brochure over nalatenschappen

Deze brochure over nalatenschappen helpt je om meer inzicht te krijgen in je nalatenschapsinkomsten, de resultaten van je activiteiten te verbeteren en je nalatenschapsprogramma structureel te verrijken, vereenvoudigen en aan te scherpen.

Zo kom je tot een doordacht (op data gebaseerd) nalatenschapsprogramma dat past bij je doelstellingen en budget en je meer grip geeft op je nalatenschapsinkomsten.

Door deze brochure over nalatenschappen:

Krijg je meer inzicht in je toekomstige inkomsten uit nalatenschappen
Verbeter je de resultaten van je nalatenschapsactiviteiten
Verrijk, vereenvoudig of scherp je je bestaande nalatenschapsprogramma aan

Ontdek de 4 stappen naar een nalatenschap!

Download de brochure 

Gouden eeuw van nalatenschappen

Er liggen mooie kansen voor inkomsten vanuit nalatenschappen. Theo Schuyt noemt dit de gouden eeuw van nalatenschappen. En René Bekkers, hoogleraar filantropie, verwacht dat tot 2059 zo’n 86 miljard euro naar goede doelen zal gaan via nalatenschappen. En dat is volgens hem aan alle kanten nog een voorzichtige inschatting.

Wij helpen je om deze kans optimaal te benutten. Daarvoor hebben wij onder andere een Legacy Forecast Model ontwikkeld dat je inzicht geeft in het effect van je inspanningen voor de komende 25 jaar.

Download de brochure

Het model wordt op maat gemaakt voor jouw stichting en jouw situatie

Hiermee is het een uniek model dat je echt houvast geeft bij het bepalen van je strategie. De inzichten die uit het model voor jouw stichting naar voren komen combineren we met onze kennis van nalatenschapsstrategieën die zich in de praktijk hebben bewezen. Zo kun je gericht plannen en investeren. En krijg je meer grip op je leads.

De Mindwize Nalatenschapsstrategie helpt je om meer inzicht te krijgen in je nalatenschapsinkomsten, de resultaten van je activiteiten te verbeteren en je nalatenschapsprogramma structureel te verrijken, vereenvoudigen en aan te scherpen.

Zo kom je tot een doordacht (op data gebaseerd) nalatenschapsprogramma dat past bij je doelstellingen en budget en je meer grip geeft op je nalatenschapsinkomsten.

Download de brochure

Nalatenschapscampagne voor Amref Flying Doctors

Nalatenschapscampagne Amref Flying Doctors L1903AFN3166x2062

Samen met Amref Flying Doctors hebben wij een nalatenschapscampagne ontwikkeld, bestaande uit verschillende stappen en middelen. Eerst hebben we op een tactische manier onderzocht hoe we donateurs het beste kunnen benaderen over de mogelijkheid om dit goede doel op te nemen in hun testament. Daar hebben we onze verdere communicatie op aangesloten.

Bekijk hier de campagne

Meer weten over onze nalatenschapsstrategie?

Neem dan contact op met Bas van Breemen of Jeanette Eesmann via 023-567 7000.

Andere whitepapers

Nieuws voor fondsenwervers

Wil je regelmatig tips en nieuws over het werven en behouden van donateurs ontvangen?
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.