Fondsenwerving in Duitsland

Fondsenwerving in Duitsland

Voor onze klanten die in Duitsland donateurs willen werven verzorgen wij digitale fondsenwerving, telefonische werving en direct mail.

Donor-journey en donor-experience

We weten dat het een heel groot voordeel is wanneer de verschillende fondsenwervingsexpertises bij elkaar onder één dak zitten. Dit verzekert je er bijvoorbeeld van dat je leadgeneratiecampagne, direct mail campagne en het belscript die we voor je ontwikkelen op elkaar aansluiten en elkaar versterken. En dat de data-processen die hierin onmisbaar zijn soepel verlopen. Hierdoor komen de donor-journeys en de ervaringen van de donateurs overeen.

Werven voor stichtingen in Duitsland

We werken voor stichtingen in Duitsland, zoals St. Josefs Indianer Hilfswerk.

Uitbreiden naar Duitse donateurs?

Voor alle stichtingen kunnen wij het donateursbestand uitbreiden naar Duitsland. Dit deden wij bijvoorbeeld al voor Stichting Parkinsonfonds. Nu kan de stichting met hulp van Duitse donateurs meer onderzoeken financieren.

Ons team in Duitsland

Ons team in Duitsland bestaat uit 15 medewerkers. Weliswaar een klein team, maar net zo enthousiast en kundig als ons team in Nederland, omdat we heel nauw samenwerken. We maken gretig gebruik van elkaars kennis, over fondsenwerving en over wat in Duitsland werkt. Boven alles gaan we voor een kwalitatieve samenwerking met jouw stichting. Een goede relatie met jou vinden we net zo belangrijk als jouw relatie met je donateurs.

 

Wil je meer weten over je fondsenwervingskansen in Duitsland?

Neem contact op

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke maand fondsenwerving nieuws in je inbox.