Code webinar maandelijkse schenkers

Ontvang de code via e-mail

Herbekijk de webinar van 6 mei 2021. Deze onderwerpen kwamen aanbod:

·       De verwerking van domiciliëringen
·       Telefonische communicatie
·       Voorbeelden wereldwijde cases
·       Toelichting methodes en adviezen
·       Ruimte voor vragen

Duur
1 uur en 30 min

Ja, ik wil de code ontvangen via e-mail

  • Je gegevens worden beveiligd verstuurd

Geef een vaste structuur in jouw maandelijkse inkomsten.

Dit verhaal is voor uw organisatie belangrijk. Er zijn veel vzw’s en verenigingen die nu moeite hebben met hun inkomsten.

Zo besliste de VRT dat er geen geld meer ingezameld zou worden tijdens de Warmste Week. Er zou om tijd gevraagd worden. Dit had gevolgen: 17,5 miljoen euro werd niet meer geschonken aan Vlaamse vzw’s.

Duizenden organisaties missen deze inkomsten. De impact is enorm! Ze hebben minder geld uit giften of verkopen. Andere inkomsten zijn erg onvoorspelbaar. Dat heeft serieuze gevolgen.

Vrijwilligers kunnen bijvoorbeeld minder helpen omdat er geen geld meer is voor zaken die zij nodig hebben om te helpen. Vele projecten met belangrijk werk worden afgebouwd. Of erger nog, ze kunnen helemaal niet meer doorgaan.

Maar het kan anders

 

Zou u ook zekerder willen zijn van het geld wat binnenkomt om aan uw missie te blijven werken? De Vlaming geeft om vzw’s zoals ItsGreatOutThere Coalition aisbl dat hebben de miljoenen euro’s die gegeven werden tijdens Warmste Week zeker bewezen!

Hoe zou het zijn om elke maand een vast bedrag aan giften te krijgen voor uw belangrijke werk? Fantastisch toch? Zoveel levens zouden er beter van worden. En dat kan. Ook voor uw organisatie. Er zijn namelijk vele organisaties die wél elke maand weten welke inkomsten op hun rekening gaan komen.

Wat is er dan zo goed aan vaste schenkers?

  • Deze schenkers staan achter uw werk!
  • En laten dat elke maand opnieuw zien met hun vaste maandelijkse gift.
  • Belangrijke projecten kunnen door blijven gaan.
  • Vrijwilligers krijgen alles wat nodig is om hulp te blijven bieden.
  • U weet precies hoeveel geld er elke maand op de rekening van uw organisatie komt.

Hoe komen grote en kleine organisatie aan die belangrijke maandelijkse schenkers?

Simpel. Zij laten zich helpen door experts. Deze experts hebben de gratis webinar gegeven: “In drie stappen naar vaste maandelijkse schenkers”. Deze virtuele sessie is helemaal gratis en kan je herbekijken.

Speciaal voor non-profit organisaties die er nog geen ervaring mee hebben wordt in deze sessie uitgelegd hoe je in drie stappen vaste maandelijkse schenkers krijgt.

U ziet voorbeelden van organisaties over de hele wereld die elke maand weer geld op hun rekening gestort krijgen van hun vaste schenkers. Dat kan ook voor uw organisatie realiteit worden.