Social Media Monitor 2023

De nieuwe resultaten over het Social Media gebruik van goede doelen is terug in de kijker gezet. Net zoals elk kwartaal, geeft Mindwize de Social Media Monitor gratis uit, speciaal voor goede doelen. De resultaten van juni – augustus & september kan je nu raadplegen via de Social Media Monitor van Mindwize.

Via deze monitor heb je als organisatie een beter beeld over het gebruik van jouw concullega’s. De gratis analyse voor elke organisatie die klaar is om online te groeien.

Download via de knop onderaan de Social Media Monitor van Belgische Non-profit organisaties en goede doelen:

Download de social media monitor

Social Media gebruik door non-profitorganisaties

In de resultaten van 2023 zien we de grote spelers terug op de Social Media Monitor zoals Natuurpunt VZW en Greenpeace. Deze blijven sterk groeien. Maar welke organisatie staat er deze keer op de eerste plaats? Ontdek het via de Social Media Monitor!

Natuurlijk volgen er nog meer cijfers en inzichten. Download de social media monitor en bekijk hoeveel de online communicatie waard is van andere goede doelen!

Bekijk de resultaten 

Heb je vragen?

Wil je meer weten over onze monitor of ben je benieuwd hoe je meer uit je online fondsenwerving haalt?
Maak dan een afspraak via info@mindwize.be

Staat jouw organisatie niet tussen de lijst?
Stuur ons een mail naar info@mindwize.be met de naam van jouw organisatie en jouw links van Social Media. Dan nemen we jouw account per direct gratis in onze tellingen!