Social Media Monitor – Oktober 2017

 

De meeste NGO’s staan op Facebook, LinkedIn en Twitter. Maar nog weinig NGO’s hebben hun weg naar Instagram gevonden. Een gemiste kans? Wij vinden van wel, want wist jij dat

 

Instagram meer dan 600 miljoen actieve gebruikers heeft en dat hiervan meer dan 300 miljoen dagelijks op Instagram te vinden zijn.

Instagram perfect is voor story telling voor NGO’s, omdat je als NGO veel mooie foto’s hebt en Instagram gebruikers zeer visueel zijn ingesteld.

De meeste NGO’s nog niet te vinden zijn op Instagram. Hierdoor is de competitie minder hoog dan op Facebook.

Je sinds augustus 2016 ook gebruik kunt maken van een zakelijke account en je met behulp van Instagram Analytics nieuwe inzichten kan verkrijgen.

Instagram in veel landen het tweede grootste social media platform is.

 

Ook voor oktober, brachten wij de impact van jullie social media posts  op Facebook, Twitter en Instagram in kaart. Download de Mindwize Social Media Monitor en ontdek welke NGO’s in oktober het beste scoorden op social media. Download hier de Social media monitor van oktober 2017.

Download hier

Heeft u vragen?

Wil je meer weten over onze monitor of ben je benieuwd hoe je meer uit je online fondsenwerving haalt? Maak dan een afspraak met Liesbeth, via liesbeth@mindwize.be.

Ontvang je de social media monitor nog niet?

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste update altijd direct in je inbox.