*****INSCHRIJVING GESLOTEN*****
Op dit moment zijn alle ontbijtsessies zijn volzet. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@mindwize.be. Wilt u liever bellen? Dit kan naar 016 583 082.

Alle ontbijtsessies op een rij

Telemarketing als instrument voor fondsenwerving

Respons gerichte creatie

Vrijdag 22 september 2017 – René ten Zeldam – Senior Supervisor
Vrijdag 13 oktober 2017 – Bas van Breemen – Creatief Directeur
De telefoon is een ideaal instrument om je relatie met je achterban te optimaliseren of het maximale uit je mailing te halen. Maar effectieve telemarketing voor NGO’s vraagt om een speciale aanpak en de juiste gesprekstechnieken. René ten Zeldam vertelt je graag meer over hoe je donateurs het best contacteert, de do’s en dont’s van een telefoongesprek, hoe en wanneer je telemarketing het beste kunt inzetten en welk rendement je kunt verwachten. Tijdens deze praktische workshop krijg je tips en handvatten die je meteen toe kunt passen op je eigen campagnes. Je leert hoe mensen kijken en lezen en wat mensen stimuleert om te geven, en wat vooral niet. Kennis die je meteen kunt toepassen om de volgende dag meteen al effectiever te worden.

Effectieve online marketing

Een eerste donatie is nog geen relatie

Vrijdag 19 januari 2018 – Melle Bekker – Online Marketeer
Vrijdag 16 maart 2018 – Robert Leendertse – Business Development Manager
Hoe kan jouw organisatie de juiste personen bereiken, relevant zijn en een digitale relatie met hun opbouwen? Deze ontbijtsessie is interessant voor iedereen die zich bezighoudt met (online) fondsenwerving en inspiratie wil opdoen voor het bepalen en uitvoeren van een online fondsenwervingsstrategie. Tijdens deze ontbijtsessie bespreken we hoe je de nieuw geworven donateurs via een beproefd model aan jouw organisatie kunt binden en hun loyaliteit verhoogd. Zodat de donateurs niet alleen doneren, maar ook echte ambassadeurs worden. Want een eerste donatie is nog geen relatie.

Tijd en plaats

Locatie: Kantoor Mindwize – Philipssite 5 – 3001 Leuven

Duur: 9 u 00 – 11 u 30

Agenda:

9 u 00 – 9 u 30: Welkom met een lekker kopje koffie

9 u 30 – 10 u 45: Interactieve ontbijtsessie

10 u 45 – 11 u 00: Break

11 u 00 – 11 u 30: Q & A

Deze workshop is reeds gegeven. Bekijk hier de andere workshops

Sprekers

Routebeschrijving

Bereikbaarheid

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij helpen non-profits aan meer en betere donateurs