Amref Flying Doctors
Voor een gezond en sterk Afrika

Amref Flying Doctors
voor een gezond en sterk Afrika

Sinds 2005 werken we intensief samen met Amref Flying Doctors om hun donateursbestand te laten groeien via direct mail, deur-aan-deur donateurswerving, telemarketing en online. En met succes. In 15 jaar tijd is het donateursbestand van Amref gegroeid naar ruim 110.000 donateurs.

Zonder giften van trouwe donateurs kan de stichting Amref Flying Doctors haar werk niet doen. Het aantal gevers moest dus worden uitgebreid. En niet voor één jaar, maar voor 10 jaar op z’n minst. Als antwoord op deze uitdaging ontwikkelde Mindwize een duurzaam wervingsprogramma, gebaseerd op een strategie die jaren meekon.

Om de juiste match te kunnen maken, startten we met een uitgebreide analyse en media-onderzoek. De technieken en middelen die daaruit voortvloeiden, werden zorgvuldig getest en aangescherpt. Het resultaat was een complete wervingsstrategie met een combinatie van online en offline middelen.

Vragen over deze campagne?

Neem dan contact op met Marieke Sassen via marieke@mindwize.nl of bel 06-30091236.

Neem contact op

Ingezette middelen

Amref Flying Doctors

Amref Flying Doctors werkt al sinds 1957 aan een gezond en sterk Afrika. Want wie gezond is, kan beter voor zichzelf zorgen en ontsnappen aan armoede. Maar miljoenen mensen in Afrika hebben nog geen medische zorg. Daarom zet Amref Flying Doctors zich in voor een gezond en sterk Afrika.

Amref leidt zorgverleners in Afrika op, biedt basiszorg en geeft voorlichting. Ook praten ze met Afrikaanse overheden, want ze willen dat verbeteringen in de gezondheidszorg blijvend zijn.

Amref wil de gezondheid van mensen in Afrika blijvend verbeteren. Vooral meisjes en jonge vrouwen. Want als zij gezond zijn en blijven, kunnen ze werken en een beter leven opbouwen voor zichzelf en hun gezin.

Bekijk hier de website van Amref Flying Doctors. 

Vragen over deze campagne?

Neem dan contact op met Marieke Sassen via marieke@mindwize.nl of bel 06-30091236.

Andere campagnes

Waar we ook trots op zijn

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke maand nieuws over fondsenwerving campagnes in je inbox.