Campagnes met impact

Ons werk

Mindwize combineert data en creativiteit tot campagnes met impact. Om zo de wereld een beetje beter te maken.

We maken campagnes die mensen aanzetten tot actie. Wij hebben een passie voor resultaat en doen wat werkt. Zo helpen we onze klanten aan meer en betere donateurs en helpen we ze waardevolle relaties op te bouwen.

Dit doen we met onze verschillende specialiteiten die we in huis hebben: Direct mail, Online marketing en Telemarketing.

Met 25 jaar ervaring weten we wat werkt om het beste resultaat te bereiken zodat jouw organisatie de wereld een beetje meer geluk kan brengen. Wil je weten hoe we jouw organisatie kunnen helpen?

Neem contact op

Campagnes

Vrijblijvend brainstormen over uw fondsenwerving?

Maak kennis met de mogelijkheden voor jouw organisatie tijdens een vrijblijvende brainstorm. Stuur vandaag nog een mail naar Liesbeth Van Uytven via liesbeth@mindwize.be voor een afspraak of bel +32474808101 .

Recensies klanten

Voor mij krijgen jullie op de hele lijn 10/10! Jullie brengen kennis van fondsenwerving als geen ander. Hypotheses worden ook cijfermatig getest. Jullie werken snel, en nemen dingen echt in handen, en geven aan wanneer je er anders over denkt.”

~ een zeer tevreden fondsenwerver

Jullie hebben ons geholpen met de ontwikkeling en de uitvoering van onze eerste rekruteringscampagne. Jullie hebben met ons meegedacht en de nodige flexibiliteit getoond om dit tot een goede einde te leiden. Het team van Mindwize is professioneel en zeer open in communicatie~ E. Henrotte VIA Don Bosco

“Een grote meerwaarde van Mindwize is dat ze gefocust zijn op fondsenwerving voor NGO’s. Ze begrijpen de sector, kennen hun vak en voelen de mensen die organisaties steunen goed aan.”

~ M. Van Roosbroeck – Vluchtelingenwerk Vlaanderen

“Mindwize heeft een grote expertise in marketing voor fondsenwerving en hier onderscheiden ze zich in. Via hun campagnes en inzichten betekenen ze een grote meerwaarde voor onze fondsenwervingsacties.”

~ B. Reekmans – VIA Don Bosco