Ieder uur
krijgen
11 mensen
trombose

Ieder uur krijgen 11 mensen trombose

De Trombosestichting Nederland vroeg onze expertise om ondersteuning van de campagne “Ieder uur krijgen 11 mensen trombose” rondom Wereld Trombose Dag.

Op 13 oktober 2019 is het Wereld Trombose dag.
We hebben een tv-spot laten maken van trombosepatiënten die elk hun unieke verhaal vertelden. De campagne werd ondersteund met een poster-campagne van 11 trombosepatiënten op alle treinstations in Nederland en online waren we zichtbaar met e-mails, op Facebook en een speciale pagina voor Wereld Trombose dag op de website van de Trombosestichting Nederland.

Vragen over deze campagne

Neem dan contact op met Robert Leendertse via Robert@mindwize.nl of bel 06-24574936.

 

Neem contact op

Bekijk de TV Spot

Ieder uur krijgen 11 mensen trombose

Het overkwam Erik (57), Janneke (31) en Lousewies (53).
Bekijk in onderstaande video hun verhaal:

Multimedia campagne

Via krant advertenties, ABRI’s op alle stations in Nederland, digitale ABRI’s, direct mail, youtube advertising, retargeting via display ads en facebook advertenties werd de campagne ondersteund.

Trombosestichting Nederland

De Trombosestichting Nederland zet zich in voor een toekomst zonder tromboseleed. Door goede voorlichting verminderen zij de kans op trombose. De Trombosestichting Nederland werkt aan betere medicijnen en betere behandeling van trombose door het financieren van onderzoek. Zo dragen zij bij aan een beter leven van mensen met trombose.

Ieder uur krijgen 11 mensen in Nederland trombose!  Bijvoorbeeld in een arm, been, in de onderbuik of in de longen. Per dag overlijden maar liefst 40 mensen aan trombose. Dat moet stoppen! Meer onderzoek is nodig om het aantal trombosegevallen te verminderen en daar kunnen wij de Trombosestichting Nederland bij helpen!

Meer informatie vind je op de website van de Trombosestichting Nederland.

Vragen over deze campagne?

Neem dan contact op met Robert Leendertse via robert@mindwize.nl of bel 06-24574936.

Andere campagnes

Waar we ook trots op zijn

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke maand nieuws over fondsenwerving campagnes in je inbox.