Telemarketing upgrade-campagne voor Aidsfonds

Hogere maandelijkse donaties

Al 6 jaar bellen we doorlopend naar bestaande donateurs van het Aidsfonds. Het doel is om zoveel mogelijk mensen hun maandelijkse donatie te laten verhogen (upgrade). Elke maand krijgen we van Aidsfonds nieuwe gegevens aangeleverd van donateurs die we kunnen bellen.

Veel donateurs zijn bereid méér te geven

Veel donateurs zijn bereid om meer te geven als je ze daarom vraagt. Maar je moet natuurlijk wel weten hóé je dat vraagt. Onze fondsenwervers zijn enorm betrokken bij het Aidsfonds. Ze lezen zich goed in, zodat ze weten waar donaties zo hard voor nodig zijn. Ze zijn goed getraind en ze spreken de taal van de donateur. En dat zie je terug in de resultaten van deze campagne.

De resultaten

  • Conversie: tussen de 25% en 30%
  • Gemiddelde upgrade per donateur: 55 euro per maand (dat is dus bovenop wat ze al gaven)

Whitepaper: Testen, optimaliseren en converteren met telemarketingWhitepaper telemarketing

Zo verhoog jij de conversie van jouw telemarketingcampagnes

Al meer dan 15 jaar experimenteert ons callcenter Socialcall met manieren om donateurs te inspireren, te betrekken én ze meer te laten geven. De ene keer volgen we een online leadgeneratie-campagne op met telemarketing en testen we de donor-journey. De andere keer experimenteren we breder met cross-selling.

In dit whitepaper gaan we in op twee campagnes die de campagnedoelstellingen overtroffen doordat we proposities hebben getest, keuzes hebben beperkt en betrokken gesprekken hebben gevoerd.

Download whitepaper

‘Aidsfonds werkt al jaren naar volle tevredenheid samen met Socialcall. De resultaten van onze upgrade-campagnes zijn en blijven uitstekend. Dit is vooral te danken aan een dedicated team van ervaren en betrokken agents. Kortom, we hopen nog vele jaren met jullie te mogen samenwerken 😊!’

Yvonne van Poelgeest | Coördinator Contactcentrum Donateurs

Over Aidsfonds en Mindwize

Sinds 2017 werken we samen met het Aidsfonds en voeren we de telemarketing upgrade-campagne uit. Een fijne samenwerking met elke maand meer donateurs die meer gaan geven.

Over Aidsfonds

Met de steun van trouwe supporters en donateurs zet het Aidsfonds zich in voor iedereen die met hiv en aids te maken heeft. In Nederland en in de rest van de wereld. Ze gaan voor een wereld zonder hiv en aids.

Vragen over deze campagne?

Neem dan contact op via info@mindwize.nl of bel 023-5677000.

Andere campagnes

Waar we ook trots op zijn

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke maand nieuws over fondsenwerving campagnes in je inbox.