Zomercampagne Reddingsbrigade Nederland

Zomercampagne Reddingsbrigade Nederland

De Reddingsbrigade Nederland startte in de zomer van 2019 haar eerste multimediacampagne, bestaande uit een Direct Mailing-actie, een uitgebreide online marketing campagne opgevolgd door telemarketing en intensieve deur-aan-deur werving op landelijk niveau.

Campagne overzicht

Persoonlijke landingspagina’s

Via e-mail en direct mail kwamen de donateurs op verschillende persoonlijke pagina’s waardoor ze gemakkelijk, via een paar klikken konden doneren.

Bekijk de website

Reddingsbrigade Nederland Logo Reddingsbrigade Nederland

Reddingsbrigade Nederland is de koepelorganisatie van 155 aangesloten reddingsbrigades met in totaal 22.000 leden. Hun missie is: meer veiligheid in, op en langs het water. Ze doen hun uiterste best om te zorgen dat er niemand verdrinkt, en iedereen veilig kan genieten van het vele water dat Nederland telt.

Meer informatie vind je op de website Reddingsbrigade Nederland.

Extra informatie

Wij helpen non-profits aan meer en betere donateurs door middel van aansprekende campagnes en verfijnde data-analyses. We zetten mensen aan tot actie. We zorgen voor meer giften en bouwen aan waardevolle relaties. Met 25 jaar ervaring weten we wat werkt om het beste resultaat te bereiken zodat jouw organisatie de wereld een beetje mooier te maken.

Vragen over deze campagne?

Neem dan contact op via info@mindwize.nl of bel 023-5677000.

Andere campagnes

Waar we ook trots op zijn

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke maand nieuws over fondsenwerving campagnes in je inbox.