Chapel & York International Roundtables

Een video boekenclub voor fondsenwervers

Van maart t/m oktober 2021

Gehost door de Chapel & York Foundations over de hele wereld en gebaseerd op de video’s van het enorm succesvolle IFAB Online-evenement van november 2020, zijn de Chapel & York International Roundtables als een videoboekenclub voor fondsenwervers – bekijk de video en kom samen in een discussie. Groepeer met andere fondsenwervers en uw collega’s van over de hele wereld om de aan de orde gestelde kwesties te bespreken en uw kennis en ervaringen te delen.

Elke sessie wordt begeleid door een sectorexpert, inclusief de sprekers van IFAB Online. Het is een kans om in realtime te communiceren met de spreker en andere professionals om informatie en successen te delen.

✔ 28 sessies om uit te kiezen
✔ Gehouden gedurende een periode van 7 maanden (maart – juli & september – oktober)
✔ Vindt plaats in 4 tijdzones
✔ In 4 regio’s: Azië, Europa (inclusief het Verenigd Koningkrijg), Noord-Amerika en Afrika
✔ De Europese sessies hebben versies in het Engels en Frans.

Woon slechts één sessie bij, of een variatie op basis van uw behoeften, interesses en beschikbaarheid.

Tickets

Meer informatie

Sluit je aan bij andere fondsenwervers over de hele wereld om de aspecten van internationale fondsenwerving te bespreken die voor jouw organisatie het belangrijkst zijn.

De rondetafelgesprekken, georganiseerd door de Family of Foundations, zijn als een videoboekenclub voor fondsenwervers – bekijk de video’s en bespreek de onderwerpen die erin aan de orde zijn gekomen met uw internationale collega’s.

Het rondetafelprogramma voor 2021 omvat 28 sessies om uit te kiezen over een periode van 7 maanden (maart – juli, september – oktober).

Elke maand krijgt een onderwerp toegewezen, met sessies die plaatsvinden in 3 tijdzones in 4 regio’s: Azië, Europa, Noord-Amerika en Afrika.

Woon slechts één sessie bij, of een variatie op basis van uw behoeften, interesses en beschikbaarheid.

De rondetafelgesprekken van Chapel & York maken gebruik van video’s die zijn gemaakt door sprekers van het International Fundraising Across Borders (IFAB) -evenement en worden uitgevoerd op het speciale netwerkplatform C&Y Connect van Chapel & York.

Tickets

Andere fondsenwervings-events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een e-mail wanneer er nieuwe fondsenwerving events bekend zijn.