Direct mail

We weten wat werkt

Direct mail

We maken veelvuldig gebruik van direct mail. En steeds met succes. Want direct mail blijft de stevige basis waarop we verder bouwen. Met behulp van advertenties in de krant en spots op radio en tv. Maar ook met online campagnes, sociale media en sms-acties. We geloven dat geïntegreerd campagne voeren betere resultaten oplevert.

Uit meerdere campagnes blijkt dat direct mail het werkpaard is van een succesvolle campagne. We zien ook dat de verschillende elementen van de campagne elkaar versterken, omdat we de boodschap consequent houden over alle kanalen heen en we tijdens de campagne waar nodig blijven aanscherpen.

Verdiep jouw kennis in Direct Mail

De waarde van Direct Mail mag niet onderschat worden. Dit medium is het efficiëntste kanaal om een langdurige relatie op te bouwen met je donateurs of supporters.

Wil je meer leren over Direct Mail die passend is voor jouw fondsenwervingscampagnes? Lees de onderstaande blogs die betrekking hebben op Direct Mail.

 

Interesse in direct mail?


Neem dan contact op via info@mindwize.be of bel +32 (0) 471 90 34 05. We helpen je graag met de creatie of productie van uw direct mailing.

Neem contact op