Digitale packs: plannen op maat voor jouw online fondsenwerving

Mindwize is een toonaangevend full-service marketingbureau, uitsluitend voor non-profitorganisaties. Met tientallen jaren ervaring, veertigtal fondsenwervingsspecialisten en honderden tevreden klanten is Mindwize de vertrouwde keuze voor goede doelen die hun donateurenbestanden, leads, donaties en nalatenschappen willen stimuleren via online marketing.

Wacht niet langer en laat je organisatie groeien met een op maat gemaakt digitaal marketingpakket voor jouw online fondsenwerving.

Stuur mij een voorstel

Packs geschikt voor goede doelen die willen groeien in online fondsenwerving

Zoals je misschien al gemerkt hebt, doen we dingen hier graag een beetje anders. Mindwize belooft flexibiliteit en transparantie, en dat begint al bij de inhoud van onze digitale diensten. We willen dat je precies weet wat je krijgt voor je geld en dat digitale marketing in fondsenwerving niet zo ingewikkeld hoeft te zijn.

Kies uit 6 gedefinieerde pakketten of boek een meeting van 30 minuten om opties op maat voor jouw goede doel te bespreken.

Boek een gratis kennismakingsgesprek

Growth packs

Online packs

Reserveer een gesprek voor jouw digitale pack

Samen groeien we richting de toekomst

Digitaal aanwezig zijn is belangrijk voor Non-profitorganisaties. Via online marketing realiseren goede doelen hun doelstellingen voor het verhogen van donaties, aanvragen voor vrijwilligers maar ook het verhogen van hun merkbekendheid. Met een op maat gemaakt digitaal pakket van Mindwize kan jouw organisatie hetzelfde bereiken.

Op zoek naar aangepaste plannen en prijzen? Vraag een voorstel aan om het jouwe te ontvangen.

Een voorstel aanvragen

Bespaar kosten voor jouw non-profitorganisatie met online fondsenwerving

Bespaar kosten voor jouw non-profitorganisatie en werk met digitale experten in fondsenwerving om jouw groei te begeleiden en te consulteren. Maak Mindwize jouw vertrouwde professionele fondsenwervings-marketing en communicatie bureau, en ons team zal het juiste groeipakket voor jouw organisatie selecteren, op basis van jouw beschikbaarheden en doelstellingen.

Bouw een online pack op maat voor jouw non-profitorganisatie

Is jouw organisatie op zoek naar een uitbesteding met de juiste digitale kennis en ervaring in fondsenwerving? Dan zijn de geïntegreerde online packs geschikt voor jouw goede doel.

De online packs beschikken over een volledige 360 – graden digitale marketing strategie, speciaal ontwikkeld om jouw organisatie te doen groeien in online communicatie, in donaties, in vrijwilligers, noem maar op.

Van strategie naar uitvoering, samen groeien we richting de toekomst.

Starter pack

*Maandelijkse fee

Het starterpakket voor digitale marketing is bedoeld voor non-profitorganisaties die vooral op zoek zijn naar een ondersteuning en uitvoering bij het verhogen van hun online supporters en online donaties.

Daarnaast heeft een organisatie via deze formule, de kans om zijn online zichtbaarheid te verhogen, maar ook meer supporters te generen via social media.

Vervolgens worden de supporters betrokken via e-mail, waardoor de achterban van een organisatie warm en geconnecteerd staat met de organisatie.

De starter pack omvat: instelling Google Ad Grants account, opbouwen van een zoekverkeer campagne via Google Ads, éénmalige SEO & SEA analyse, advies SEO & SEA, maandelijks cijferrapport Google Data Studio, éénmalige social media campagne voor meer volgers, éénmalige social media campagne voor meer nieuwsbrief opt-ins, één impactnieuwsbrief per maand in bestaande template naar eigen database van organisatie en een maandelijkse evaluatie via een videocall met learnings en adviezen waarbij er ruimte is voor feedback en verbeteringen.

Vraag een Starter pack aan

Essential pack

*Maandelijkse fee

Daarnaast is de essential pack ontworpen voor middelgrote organisaties die een uitbesteed digitaal marketingteam nodig hebben om groei in communicatie & fondsenwerving te stimuleren.

Via dit pakket ontvangen organisaties all-round analyses en adviezen van fondsenwervingsexperten, over diverse kanalen.

Ook worden er verschillende account set-ups in orde gebracht voor toekomstige e-mail marketing acties en Google Grants. Donatie en landingspagina’s worden in acht genomen bij de diverse strategieën en uitvoering hiervan.

De essential pack omvat: workshop contactstrategie, uitgeschreven strategieplan, doelgroep en kanalen analyse, advies supportersanalyse, campagneplan, supportersactivatie, e-mail marketing, Google Ad Grants, donatie/landingspagina en maandelijkse videocall voor learnings en adviezen waarbij er ruimte is voor feedback en verbeteringen.

Vraag een Essential pack aan

Growth pack

*Maandelijkse fee

Vervolgens heeft Mindwize een pakket ontworpen voor organisaties die zowel een uitbesteed creatief & digitaal team nodig heeft om te online door te groeien.

Ideaal voor organisaties die durven groeien, maar geen tijd of kennis hebben om dagelijks social media campagnes te ondersteunen en monitoren.

Deze growth pack omvat: een workshop rond conceptontwikkeling, creatieve campagne ontwikkeling, copy & design, instellen social media campagne, monitoren social media campagne, roll-out campagne management, creatieve verfrissing 2x maand, optimalisatie social media campagnes, accountmanagement, project management, rapportering resultaten via een maandelijkse videocall voor learnings en adviezen waarbij er ruimte is voor feedback en verbeteringen.

Vraag een Growth pack aan

Snapchot audit

*Eénmalige investering

De snapchot audit is bedoeld voor kleinere organisaties die nood hebben aan meer helderheid in hun online communicatie.

Deze audit is de tool om de (online)noden van non-profitorganisaties in kaart te brengen. De ideale ondersteuning voor organisaties die klaar zijn om digitaal aan de slag te gaan, maar niet weten waar ze moeten beginnen.

Deze snapchot audit omvat: digitale scoping van de online communicatie, one-on-one interviews, brainstorm met vrijwilligers, stakeholders & bestuursleden, doelgroep analyse, content analyse, donor journey’s analyse, e-mail follow-up analyse, organistische & betaalde social media analyse, website analyse, aanbevelingen, uitgeschreven rapport met bevindingen en tips, presentatie met next-steps.

Vraag een Snapchot audit aan

All-round pack

*Eénmalige investering

Dan is er nog de all-round pack. Deze pack is samengesteld voor grote organisaties die next-level analyses en aanbevelingen wensen te ontvangen over hun huidige fondsenwerving– en communicatie set-up.

Deze pack is speciaal ontwikkeld door fondsenwervingsexperten in digitale communicatie. De ideale uitbesteding voor het ontvangen van aanbevelingen door digitale fondsenwervingsexperten, met meer dan 15 jaar ervaring in online fondsenwerving.

Deze all-round pack omvat: all-round analyses en adviezen over diverse kanalen, uitwerking concurrentieanalyse, SWOT-analyse, Social Media Monitor analyse, aanbevelingen worden in een rapport neergeschreven, strategische adviezen en een presentatie op locatie voor learnings en adviezen.

Vraag een All-round pack aan

Event activation pack

*Eénmalige investering

Het laatste pack is ontworpen voor non-profitorganisaties die nood hebben aan ondersteuning en uitvoering bij een event activatie.

Via deze pack generen organisaties meer supporters via social media en activeren ze de leads via e-mail activatie. Daarnaast worden de supporters betrokken en warm gehouden via een strategische & uitgewerkte e-mail journey.

Deze activation pack omvat: social media leadgeneratie campagne, opmaak visuals, opmaak copy, werving van leads & geïnteresseerden gedurende 1 maand, monitoring campagne gedurende 1 maand, evaluatie campagne, automatische e-mail journey, 3 e-mails na werving leads, 2 losse reminder e-mails, e-mail activatie naar teams en leads, bedankt e-mail en good luck e-mail. 

Vraag een Event activation pack aan

Stel vandaag nog jouw digitale pakketten samen!

Als je klaar bent voor een slim, strategisch en uitvoerend digitaal plan voor jouw communicatie om jouw fondsenwerving te boosten, bouw dan een online pakket op maat via Mindwize. Met onze 30 jaar in fondsenwerving en tientallenjaren in online fondsenwerving, getalenteerd team en geavanceerde fondsenwervingstechnieken kunnen wij jouw non-profitorganisatie helpen voor meer en betere donateurs.

Neem dan contact op via info@mindwize.be.

We zijn trots om te mogen werken met:

Sneak peek: Hoe is het om te werken met Mindwize?

Toegewijde accountmanager

We geven om jouw ervaring als klant en om het succes van jouw non-profitorganisatie. Daarom kijken we naar een lange termijn succes visie en koppelen we jouw organisatie aan een toegewijde accountmanager die tijd neemt om jouw organisatie, strategie en doelstellingen meer te leren kennen. In tegenstelling tot andere bureaus, zien wij jouw organisatie niet als een nummer.

Strategie die past bij jouw organisatie

Wat jouw online pakket ook inhoudt, van social media campagnes naar Google Ad grants campagnes en website optimalisatie en SEO & SEA, wij bieden jou een gepersonaliseerde strategie voor elke doelstelling. Jouw toegewijde accountmanager kijkt daarom graag naar jouw doelstellingen, sector en concullega’s om een campagne op maat te maken.

Data gestuurde beslissingen

Omdat Mindwize internationaal actief is in Europa, houdt Mindwize nauw fondsenwervingstrends bij rond online communicatie en conversie van donateurs. De online resultaten van diverse campagnes worden strikt bijgehouden. Fondsenwervingsexperten houden diverse fondsenwervingstrends bij, uit campagnes van 50+ online klanten, in tegenstelling tot andere marketingbureaus die niet gespecialiseerd zijn in online fondsenwerving.

Maandelijkse rapportering

Transparantie is key. Daarom zijn onze digitale packs standaard uitgerust met maandelijkse rapportages, waardoor uw communicatie en/of fondsenwervingsteam met jouw toegewijde managers kan vergaderen en de prestaties kan beoordelen. Jouw organisatie heeft ook later toegang tot deze rapporteren, wat het delen met collega’s eenvoudig maakt.

All-in-one

Mindwize is ondertussen al meer dan 30 jaar actief in fondsenwerving. Van Direct Mail, naar Digitale campagnes, naar het ontwerpen van creaties en schrijven van copy tot ontwerpen van strategieën voor donor journey’s en nalaten.

Daarom is Mindwize de geschikte full-service partner voor jouw non-profitorganisatie. Met een enthousiast team van veertigtal fondsenwervingsspecialisten, wordt jouw organisatie direct verder geholpen via een fondsenwervingsprogramma. Van consultancy tot het uitvoeren en monitoren van campagnes.

Jouw organisatie kan terecht bij Mindwize voor alles rond fondsenwerving en marketingcommunicatie. Er is geen nood aan een samenwerking met diverse partners en leveranciers, Mindwize streeft naar een vaste relatie gebaseerd op eerlijkheid en transparantie.

Reserveer een kennismakingsgesprek met onze fondsenwervingsexperten

FAQ’s over online packs

Wat zijn online packs?

De online packs bieden als meerdere online marketing en fondsenwervingsdiensten aan voor jouw non-profitorganisatie. Van SEO tot leadgeneratie, alles in één pakket. Digitale packs helpen jouw goed doel om meer zichtbaarheid te creëren, zodanig je meer vrijwilligers en donaties kan ontvangen.

Hoeveel kosten online packs?

Prijzen voor digitale packs variëren en zijn afhankelijk van het aantal digitale marketingstrategieën, de analyses, uitvoeringen, monitoring, aanbevelingen en meer. Meer en meer non-profitorganisaties investeren in online fondsenwerving en durven de sprong naar het online gedeelte te nemen. Vraag voor de meest nauwkeurige pakketprijzen een offerte op maat aan via info@mindwize.be.

Vraag een offerte op maat aan

Waarom zijn er pakketten met een éénmalige investering en de andere pakketten met maandelijkse fees?

Eénmalige pakketten zijn speciaal ontworpen voor startende organisaties in de online wereld. De toegang naar de open deur van online fondsenwervingsmogelijkheden. De éénmalige investeringen dienen voor een start in jouw online communicatie. Vooraleer jouw organisatie resultaat wilt boeken, zijn er diverse factoren die op voorhand grondig geanalyseerd moeten worden.

Vervolgens zijn er pakketten die werken via een maandelijkse fee. Deze zijn ideaal voor organisaties die klaar zijn voor een uitbesteding voor een gespecialiseerd digitaal marketing team in fondsenwerving. Dit is goedkoper om een werknemer aan te nemen. Deze groei pakketten hebben voordelen op diverse kanalen en dienen voor nauwkeurige monitoring van jouw campagnes.

Welke pack past het beste bij me?

Bovenstaande online packs zijn speciaal ontworpen voor elke non-profitorganisatie die klaar is om online (verder) te groeien. Op basis van de capaciteit, beschikbaar budget en doelstelling wordt er een digitaal pakket voor jouw organisatie aanbevolen. Vraag nu een pakket op maat aan voor jouw organisatie.

Vraag een pack op maat aan

Zijn de packs inclusief media budget?

Neen. Media budget is exclusief en wordt betaald door de non-profitorganisatie.

Wat is de minimale termijn van een maandelijkse fee pack?

De packs die vallen onder de maandelijkse fees, worden jaarlijks aangeboden voor non-profit organisaties. Deze packs zijn ontworpen voor een 12 maanden partnerschap met Mindwize.

Kan ik mijn pack veranderen of aanpassen?

Dat kan. Als jouw organisatie andere behoeftes heeft, maar toch online wil groeien, maakt het digitale team van Mindwize graag aangepaste packs op maat voor jouw organisatie. Vraag nu een offerte aan voor jouw organisatie en ontdek hoe jouw organisatie verder kan groeien in de digitale omgeving.

Vraag een offerte op maat aan

De belangrijkste basisprincipes van leadgeneratie

Om je donateurswerving via telefoon en online kanalen te laten groeien, heb je een sterk programma voor het genereren van leads nodig.

Als je nog niet hebt geïnvesteerd in leadgeneratie, is het nog niet te laat om te beginnen met testen en leren. En als je al begonnen bent, valt er altijd meer te leren!

Bekijk hoe onze Senior Digital Consultant, James Herlihy, in 10 minuten de belangrijkste basisprincipes van leadgeneratie voor non-profitorganisaties uitlegt.

Bekijk de video (Engels)

Tips voor meer donaties

We hebben voor alle fondsenwervers in België het boek ’99 tips voor meer donaties’ gemaakt. Praktische tips die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Download de 99 tips en lees meer over:

99 tips voor meer donaties

  • Tips voor een succesvolle nieuwsbrief
  • Tips voor een goed verhaal
  • Tips voor het testen van je fondsenwervingsprogramma
  • Tips voor je envelop
  • En nog veel meer…

 

Het boek is een een praktische handleiding voor iedere fondsenwerver. Download het boek en pas de tips vandaag nog toe!

Download het boek

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je regelmatig tips en nieuws over het werven en behouden van donateurs ontvangen?
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Je gegevens worden beveiligd verstuurd

Meer fondsenwervingstips